Daily Archives: 20 August, 2012

HoP 12

Published by:

Kalau korang follow aku punya second Youtube channel, amrisvideovault yang jarang-jarang sekali aku post video-video rawak, dah tengok dah kot video nih.

Ni yang projek HoP hari tu. Sebabkan konsep kem ni, ada penyingkiran jadi sampai round ke berapa ntah, banyak gak la team yang dah tersingkir. Lepas tu, sementara kumpulan yang masuk Final 4 tengah prepare, kitorang buat lah benda atas ni. Ni semua ni praktis dalam kurang sejam ja ni (kecuali yang dua tiga orang bebudak Form 6 yang dah diajar untuk projek Snow White itu hari) :)