Daily Archives: 10 May, 2013

8 years

Published by:

Host brother aku, Ken dari Jepun datang melawat.

Dulu time 2004, aku ada chance pi Jepun bawah cultural exposure program. USM la taja. So waktu kat sana, aku dok kat rumah dia 2-3 hari. Program sepuluh hari ja pun, tapi dek kerana program tu lah aku ada motivasi untuk belajar overseas. And the story unfolded already…

He’s still here. Petang ni nak bawa dia pi rumah kak aku lepas tu malam cadang nak gi Lenggong.

Gambar ambil dua malam lepas

That was 8 years different! :D