Daily Archives: 2 November, 2014

Kehujanan

Published by:

Semalam gi rumah Mahadi sebab nak rakam video baru. Nak edit hari ni tapi tak leh pulak sebab lupa bawak balik charger kat rumah parents aku.

Mahir pun join gak. Ala2 jadi cameraman assistant. Tolong pegang payung kat Mahadi sebab hujan semalam.

Alhamdulillah, tak demam hari ni walaupun over bervideo klip dalam hujan.

 

2-3 malam lepas. Tido right after Isyak. Pastu dalam pukul 10 terjaga balik sebab lapar. Keluar makan lepas tu balik, tetiba terilham pulak nak tulis lagu. Tup tup, terus siap lagu malam tu. Tup tup terus takleh tido. Dah masuk Subuh, pukul 6.30 pagi baru aku tido.

Lepas tu pening! Dah la ada kelas, so rasa macam sangat jumpy time mengajar.
But oh well. Dah ada lagu baru. Nanti esok lusa aku post.