Another trip

Esok pergi Singapore for a workshop. YSEALI punya workshop, anjuran Department of State, U.S.

Hehe, rezeki lebih sikit untuk berjalan-jalan di bawah tajaan U.S.

Tapi tak pack lagi. Dah pukul 12 tengah malam ni.

Tak sedap badan. Couple of days dah.

Tapi hari ni memang tak larat. Dah masuk office dan prepare untuk kelas pagi tadi. Tapi lepas tu rasa sangat tak larat. Cancel kelas dan pergi jumpa Dr.

Doktor tanya nak M.C. tak.

Cakap tak sebab bukannya nak guna pun since esok nak pergi Singapore kan.

Serius bila tak sihat ni, mood jalan-jalan takdak. Rasa nak baring-baring atas katil sambil tengok cerita saja.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *