Dengar lagu Avicii – The Nights dalam kereta tadi. Lirik dia sangat touching. Sambil-sambil part verse dia aku ala-ala ubah lirik, asking myself ‘what would my father told me?’. The lyrics went like One day my father—he told me, “Son, don’t let it slip away.” When I was just aContinue Reading

Semalam terjaga bila anak menakan aku kejutkan. Dia tanya aku solat tak lagi. Gelap ja dalam bilik ujung rumah kak aku tu sampai aku pun tak tau pukul berapa time tu. Jadi aku pun tengok jam. 6.30 petang. Sayu. Terus sayu. Sebab tido petang memang rasa tak best. Tambah lagiContinue Reading

Apalah… Dah 2 minggu post pun tak letak-letak lagi kat blog. So tengok lah. Play! Bagi naik counter kat Youtube. Things are going good. Yea and no. But you know what, Belum Ku Temu will be published in quarter 2015! Yeay! Tak perasan pun Jemari Seni dah letak kat website diorangContinue Reading

Seems like a lot of good things are happening? Yeah and no. Too much drama behind the scenes. One which I’m not exactly a part of but I have to be involved in some ways. Takleh cerita. But let’s go to some of good stuff. Lusa raya, InsyaAllah. Which I’mContinue Reading