Going good

Apalah… Dah 2 minggu post pun tak letak-letak lagi kat blog.

So tengok lah.

Play! Bagi naik counter kat Youtube.

Things are going good. Yea and no.

But you know what, Belum Ku Temu will be published in quarter 2015!

Yeay!

Tak perasan pun Jemari Seni dah letak kat website diorang sampailah one of my reader L for Lia bagitau.

Belum Ku Temu tu lama gila kot aku tulis. Ada kot dalam 4 tahun. So I’m really looking forward for it to be published. Lagipun dengan adanya buku tersebut, nanti bila orang tanya ‘dah kahwin ke belum?’, bolehlah terus angkat buku tersebut.

Ala-ala memberi jawapan sambil mempromosi buku. Nampak tak taktik baik di situ?

Awal bulan depan gi Singapore! Wohoo.

Alhamdulillah terpilih join satu workshop YSEALI sekali lagi anjuran US Embassy.

Tu je lah cerita-cerita yang best. Cerita-cerita yang drama tak yah tulis sini.

Which is actually not true. Agak kurang drama lately (which is good, Alhamdulillah). Maka terus takde mood nak tulis buku baru. Kekonon nak tulis lagi tapi… hm… tinggal angan-angan je lah.

 

2 thoughts on “Going good

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *