Muzikal

2 malam lepas aku buat muzikal kat sekolah kak aku. That’s the first performance. InsyaAllah 19 Feb 2016 ni di USM pulak.

It went smooth as planned, so I’m pretty happy about it.

Lepas tu dek kerana high sangat emotionnya pada Jumaat malam, hari Sabtu dan Ahad terus rasa down low. Rasa sedih lepas habis event. Those kind of feelings.

But then today I woke up and take it slow.

Makan roti untuk breakfast. Layan tv show kat laptop, dan kemudian masak megi dan makan kat rumah.

Terasa macam zaman-zaman Durham dulu.

Which is sweet.

Semalam takleh tido.

 

Layan video-video sendiri yang dulu-dulu post.

Pastu rindu sorang-sorang kat UK.

Tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat bermain, tempat buat video klip, tempat nangis sorang-sorang, gelak sorang-sorang, nangis ramai-ramai, gelak ramai-ramai…

And better yet, new translation song is coming. Dah diperform dalam muzikal But Cikgu, We Lost! tempoh hari. So, untuk tujuan promosi, aku akan pergi rakam ngan bebudak tu minggu ni. Hopefully jadi motivasi untuk korang gi tengok pementasan tu nanti kat USM. Dalam minggu ni gak aku akan boh cara tempahan tiket. Ni tengah mood-mood melankoli, tak rasa lak nak buat benda-benda ni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *