Perfect

New video!!!

Check it out! Ni kiranya English version of Sempurna, tapi tak amik Unik sebab suara Unik dah semakin tak stabil sebab nak baligh. Standardlah kan bebudak lelaki. So amik Najla pulak. Najla ialah adik Unik.

Aku dah warning awal-awal dah, sama ada dia sanggup dimasukkan ke dalam Youtube dan ada kemungkinan mendapat komen-komen pedas mahupun kurang ajar daripada pengguna online. Kira dia dah prepare lah, walaupun for you guys at least, go easy on her. Well, actually, just go easy on anyone. The thing about shamelessly putting your material is – it’s up for critics but also appraisal. Kalau tak, mana nak dapat ayat begini ketika pergi kenduri kahwin anak pensyarah  lain.

“Kamu student saya ka?” tanya aku.

“Eh taklah, tapi Dr kan famous”. Gituh kan?! Boleh ja sebenarnya nak cakap, ‘taklah, tapi kenal la Dr’ etc etc. Sampai malu alah aku sebab se-group student ni nak bergambar reramai. Patutnya datang kenduri, gi la tangkap dengan pengantin baru. Hehehe.

Oh, dah melalut ke cerita lain.

So! Give it a go. And share it if you like it?? Nak aku post lirik kah?

One thought on “Perfect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *