Show Me Love (America)

America in few days!

Apalah lagu sangat tak bersemangat kan?

Anyway…

I’ll be leaving to States this coming Wednesday. 3 weeks program bawah kedutaan US. Adalah hari tu diorang cari 5 high school kids dan chaperone. Aku apply dan dipendekkan cerita, ada rezeki dan terpilih.

So sejak 2-3 minggu kebelakangan ni, dok busy untuk make sure student research aku dapat some good results before I leave them. Fortunately enough, most of them did. So, lega lah jugak.

Life is good. Hari tu gi UUM sebab buat workshop Language Grooming dengan kak aku kat DPP SME Bank. Was a nice experience sebab tak pernah handle workshop sebegitu rupa sebelum ni. Agaknya memula diorang ingat kitorang nak buat style ceramah kot, sebab dia jemput kak aku dulu untuk mula.

Mana ada macam tu.. konsep kitorang ni – participants kena involve sekali. So, it was a fun day. At least from my part lah. Tak taulah kalau student-student tu having fun ke tak.

Habis workshop, ternampak ada litar go kart. So sempatlah menerai go kart untuk pertama kali.

So, boleh la perasan-perasan macam dalam cerita Need For Speed sekejap. Rasa cukup laju dah bila tengah bawa go-kart. Tapi bila tengok balik dalam video, rupanya taklah laju sangat. Macam bawak basikal kayuh laju-laju ja speed dia.

:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *