Somebody To You

Seems like a lot of good things are happening?

Yeah and no.

Too much drama behind the scenes. One which I’m not exactly a part of but I have to be involved in some ways.

Takleh cerita.

But let’s go to some of good stuff.

Lusa raya, InsyaAllah. Which I’m looking forward to.

 

2 weeks time for Europe Trip. Also I’m looking forward to.

 

My friend dah compose a new song of mine. Yeay! Kalau ada masa boleh lah shoot video kat Europe nanti.

 

Lepas raya ni nak release video baru. Lagu cover.

 

Belum Ku Temu – the novel dah hantar kat publisher. Ada part kena betulkan so we’ll see on that.

 

Oh, Short+Sweet Festival. I’m on it! Check out here.

That’s pretty cool right?

Anyway, lagu yang aku tengah layan di ketika ini…

 

4 thoughts on “Somebody To You

  1. L. for Lia

    tahniah untuk semua perkara baik yang berlaku… dan saya sedang menunggu Belum Kutemu dalam bentuk buku… semoga segalanya berjalan dengan lancar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *