Stuff

A lot of stuff happened. But I’m to complacent this days. So takde nak update macam zaman-zaman kat Durham

Baru semalam aku perasan yang aku punya blog takleh nak capai melalui USM punya connection.

Apakah?

Bukan blog sahaja. Semua yang berakhir solarstreak.com, semua takleh masuk.

The thing is, aku upload beberapa fail dalam server sendiri untuk student-student download. So, bila tetiba tak boleh capai, susah la jugak.

Alhamdulillah, satu paper ni diterima untuk conference kat London bulan 7 ni. Sekarang ialah masa untuk mencari duit untuk disponsor. Disebabkan aku baru start tak sampai setahun, so tak dapat lagi apa-apa geran.  So, kenalah cari tetempat lain.

Well, dah lapar. Japgi nak gi tengok GI Joe pulak. Kena pakai contact lense sebab kalau pakai spek mata, tak selesa bila pakai spek mata 3D. Sebenarnya takde pun isu ni waktu aku kat UK dulu. Sebab spek dia besar sikit kot, so kalau orang yang pakai spek mata, pakai lagi atas tu, dia jadi okay ja. Kat Malaysia ni, 2-3 kali dah bila aku pakai spek mata, pakai spek 3D on the top of that, nampak macam ada line cahaya hasil pembiasan agaknya. So, tak best lah.

Oh, dan tak best tengok 3D kat Malaysia sebab subtitle 2-3 jenis. Habis hilang effect 3D tu. Diorang nak kena buat satu skrin kat bawah laa, bagi subtitle tu tak kacau atas effect 3D yang ada.

Okay, masa untuk makan donut J.Co :P

One thought on “Stuff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *