Tahun Baru

Tup tup dah tahun baru.

Seperti biasa, takde resolusi. Tak perlu. Sebab nanti kalau tak buat, tertekan.

2014 had been treating me well.

Well, taklah jugak sebenarnya.

Apply geran dan pembiayaan untuk projek komuniti dan juga pembiayaan untuk konferens  – kena reject. 3 kali jugak tuh.

But on the brighter side, I’ve got travel to US, dapat geran penyelidikan dan ada lah lagi rezeki-rezeki lain. Oh and yes, I’ve finally got my own house last year! My greatest achievement for the house is getting 2 sided fridge. Boleh buka ikut belah kanan dan belah kiri – pintu peti ais itu.

Tapi maintenance rumah sangat mahal. Habis duit gaji untuk beli barang-barang keperluan rumah. Tak dapat guna duit untuk tujuan melancong. (nangis)

 

So yeah, happy new year :)

2 thoughts on “Tahun Baru

  1. F

    Hi. Kita ada terserempak sekitar august last year di Malaysia Hall, London – tapi seriously tak cam awak dan Rosmin – padahal dulu rajin je baca blog pagihari masa study dulu. Baru ni baru teringat kat mana yang you guys nampak familiar tu. Haha. Anyway, sorry lah ye kalau muka macam agak ketat masa tu, baru balik dari my so-called Balkans Odyssey, bukan sombong. Salam untuk Rosmin. :)

  2. Amri Post author

    Oh, yang dalam Malaysian Hall tu eh? Time nak makan tu?

    Tak, tak. Mana ada sombong.. kan dah tegur sapa dah pun :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *