Thunder

2.30 am.

Randomly search Boys Like Girls kat Youtube dan ternampak lagu di atas. Played it and I got such a throwback moment.

Tiba-tiba bulu roma menegak dan teringat time-time kat Durham. Exactly when I was in Ustinov College, teringat time study.

I’m easy like that.

Dengar lagu-lagu yang dulu dengar time-time tertentu, terus re-live that moment.

It’s been a tough week so far. Jadual penuh sampai student pulak yang kesian kat aku. Balik dari kerja tadi aku tido, bangun dalam 8 lebih dan pergi tengok bebudak debat setelah sekian lama tak pergi.

Was fun. I do enjoy debate though.

 

Well, I actually like a lot of different things.

 

Tadi gi lunch dengan Dani, Mida and one other girl.

Dani tanya, ‘apa azam baru umur 30.’

I said, ‘nothing’. Takde azam baru.

Honestly I’m so busy but I’m enjoying it. Plus dalam kebusyan ini, berat badan tak jatuh, so that’s always good.

I know sometimes changes can be good. But now let me just enjoy this moment coz I’m loving it.

 

 

And oh.

 

I’ll be in KL for Short+Sweet Malaysia.

Sapa kat KL meh la tengok. Hehe

 

One thought on “Thunder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *