Self Back Home

Published by:

Gym Class Heroes – Self Back Home ~~

Hey hey, welcome to my new blog. Dan Selamat Hari Raya Aidilfitri.

The layout of the blog is simple, but maybe nanti aku add up sikit-sikit feature ini dan itu. But well, you guys can bookmark this new address ~~ amri.solarstreak.com

Sejak sampai balik hari tu, semua aktiviti berkaitan hari raya. Melawat family dan sedara mara terdekat. Hari ni katanya ada kawan nak datang, and later aku nak pergi jemput Mirza dari airport Penang sebab dia beraya kat rumah tok belah mak dia kat Kuching.

Surprisingly, I felt fine coming back from the UK. Memanglah sepatutnya fine pun, cuma selepas beberapa tahun, sejak aku start tulis Pagi Hari di Durham, ni kiranya open chapter of my life.

Ya know, in the back of my head, I asked this following questions:-

  • How long are you gonna be writing this blog?
  • Are you still going to be doing stuff you used to do back in Durham?
  • What should I expect, assuming there’s going to be my students who are going to be reading this blog, and you know how I sometimes meroyan here and there…

That kind of questions.

Well..

I’m still bit unsure. But whatever it is, let’s see this as a new beginning. It’s a whole new world we live in!
>

HoP 12

Published by:

Kalau korang follow aku punya second Youtube channel, amrisvideovault yang jarang-jarang sekali aku post video-video rawak, dah tengok dah kot video nih.

Ni yang projek HoP hari tu. Sebabkan konsep kem ni, ada penyingkiran jadi sampai round ke berapa ntah, banyak gak la team yang dah tersingkir. Lepas tu, sementara kumpulan yang masuk Final 4 tengah prepare, kitorang buat lah benda atas ni. Ni semua ni praktis dalam kurang sejam ja ni (kecuali yang dua tiga orang bebudak Form 6 yang dah diajar untuk projek Snow White itu hari) :)

Welcome to my new blog

Published by:

Now that I’m back in Malaysia and gonna be teaching, will there still be music, Youtube vids, vanity pics posted on the blog? Well, I choose to improve and be a better person …. by doing more of that!! Lol, jk.