Seems like a lot of good things are happening? Yeah and no. Too much drama behind the scenes. One which I’m not exactly a part of but I have to be involved in some ways. Takleh cerita. But let’s go to some of good stuff. Lusa raya, InsyaAllah. Which I’mContinue Reading

I miss writing. And the ability to write everything a bit freely. Bukan la takleh sekarang ni, tapi bila dah kerja professional ni, dan banyak benda yang berlaku adalah berkaitan kerja, maka dah takleh tulis sesuka hati. Nanti kang jadi macam kes sapa tuh yang Loreal amik jadi model pastuContinue Reading

Tup tup dah nak raya lagi seminggu. Honestly aku tak sabar nak raya. Sebabnya bulan posa ni aku sangatlah busy mengalahkan bulan tak posa. Ditambah dengan unfortunate circumstance yang terjadi. Dek kerana minggu-minggu akhir semester, kitorang dok handle seminar pelajar-pelajar Masters yang buat projek dan disertasi. Almost everyday aku kenaContinue Reading

Whisper to me again Your dreams your wishes there The words you said that I had never care The graceful dancing I had never stare   Whisper to me again Bout tomorrow you wish to have And the joke that make you laugh Which I’ve been so deaf, so deafContinue Reading

Setelah hampir 2 tahun menjadi pensyarah kat USM nih, banyak la jugak pengalaman baru yang diperoleh. Terutamanya berkaitan nak deal dengan student. Oleh kerana itu, di sini aku buat draft untuk Code of Conduct untuk pelajar pada sidang akan datang. Nanti kena tampal depan bilik, takpun tunjuk time kuliah.  Continue Reading

It was easy for me to say that my trip to the United States of America in April as one of the best trip I ever had. I’ve met great people, made new friends and did a lot of activities. I even went to The Wanted concert. Oh yea, myContinue Reading